March 23, 2021

Câștigă un Voucher de alimentare cu carburant în valoare de până la 100 LEI

În perioada 15 Martie – 31 Mai 2021, achiziția a 4 anvelope FALKEN de la Auto-Ovarom îți poate aduce un voucher de carburant de până la 100 lei.

Care este mecanismul campaniei?

– la fiecare achiziție a unui set de 4 pneuri de vară FALKEN din seriile AZENIS FK510, AZENIS FK510 SUV, ZIEX ZE310 ECORUN, ZIEX ZE914 ECORUN, WILDPEAK A/T AT01 sau SINCERA SN110 (începând cu 16 inch) de la Auto-Ovarom, clientul final va primi un voucher de alimentare cu carburant Rompetrol dacă îndeplinește condițiile de participare și efectuează corect pașii de înregistrare.

Care sunt premiile campaniei?

voucher de alimentare cu carburant în valoare de 50 LEI pentru anvelopele =16″;

voucher de alimentare cu carburant în valoare de 100 LEI pentru anvelopele >=17″.

Cum te poți înscrie în campanie?

Pentru a te înregistra cu succes în campanie, poți alege una dintre cele 3 modalități de înscriere:

1. Completează cererea direct pe site-ul https://campaign.falkentyre.com/, unde va fi necesară urcarea facturilor de achiziție și montaj pentru a finaliza procesul de înregistrare;

2. Completează și trimite talonul de participare împreună cu documentul justificativ de cumpărare urmat de factura de montaj, în variante scanate, prin e-mail la adresa tankgutschein@falkentyre.com;

3. Trimite talonul completat, însoțit de facturile de achiziție și montaj prin poștă la adresa Falken Tyre Europe GmbH, Berliner Str. 74-76, D-63065 Offenbach a Main cel târziu până la data de 31 Mai 2021.

Voucherul de alimentare cu carburant va fi transmis din Germania, de către Falken Tyre Europe GmbH, la finalul campaniei, direct către clientul final care a efectuat în mod corect procesul de înregistrare.

Voucherul de alimentare cu carburant poate fi utilizat doar în stațiile Rompetrol din România.

 

 

Leave A Comment