Consilier vânzări piese auto – cod 522303

Auto Ovarom, companie activă pe piața auto de peste 29 de ani, caută un consilier de vânzări care să ajute la consolidarea echipei de vânzări și la dezvoltarea portofoliului de clienți.

Misiunea noastră este să readucem încrederea clienților în furnizorii de produse și servicii din piața auto, încredere pusă la grea încercare de mulți jucători de pe această piață provocatoare. La Auto Ovarom ne derulăm operațiunile cu competență, corectitudine și transparență față de clienți și ne dorim ca tot mai mulți furnizori să se alinieze la aceste principii și valori.

Activăm în domeniul comerțului cu piese auto și al reparațiilor autoturismelor multimarcă, fiind una dintre cele mai experimentate companii din domeniu. Vechimea medie a angajaților este de peste 10 ani. Ne mândrim cu faptul că angajații noștri preferă să rămână și să-și dezvolte cariera în familia Auto Ovarom, pe o piață extrem de competitivă.

Auto Ovarom are o rețea de trei magazine fizice, în Timișoara și Arad, și un magazin online, iar pe partea de reparații, un service în Timișoara și un service mobil pentru roți de camioane.

Suntem printre puținele service-uri auto care au capacitatea de a testa/repara pompe de injecție și injectoare diesel atât de generație nouă, cât și de generație mai veche.

Principalele responsabilități ale acestui rol:

  • preluarea solicitărilor clienților (direct în magazin, telefonic, email)
  • identificarea pieselor solicitate în programe și aplicații specifice
  • identificarea posibililor furnizori pentru piesele solicitate (în cazul în care acestea nu sunt în stoc)
  • întocmirea și prezentarea ofertei către client
  • urmărirea concretizării în comenzi a unui procent cât mai mare de oferte prezentate
  • gestionarea produselor comandate pe tot parcursul procesului, până la închiderea vânzării

Cerințe:

  • persoană dinamică, cu bune abilități de comunicare
  • seriozitate, responsabilitate
  • atitudine pozitivă, spirit de echipă
  • cunoștințe medii în domeniul auto

Dacă consideri că ești omul potrivit și crezi că poți să îți îndeplinești responsabilitățile, atunci abia așteptăm să te cunoaștem.

Dacă ți-a plăcut acest anunț însă nu ești omul potrivit pentru el, ai șansa să câștigi 1000 de lei premiu dacă ne recomanzi persoana potrivită. Tot ce ai de făcut este să trimiți acest anunț către persoana care crezi că se potrivește rolului, iar dacă aceasta trece de interviuri și de perioada de probă, atunci tu vei primi 1000 de lei.

Poți trimite cv-ul la adresa office@autoovarom.ro

În maximum 48 de ore vei primi răspuns dacă te califici pentru un prim interviu scurt în care să ne cunoaștem.