May 2, 2023

GOODYEAR – PRODUCĂTORUL ANULUI PENTRU ANVELOPELE DE VARĂ

      

 

Goodyear este una dintre cele mai mari companii de anvelope din lume. Are aproximativ 74.000 de angajați și își produc anvelopele în 57 de fabrici din 23 de țări din întreaga lume. Cele două centre de inovare ale sale din Akron, Ohio și Colmar- Berg, Luxemburg, se străduiesc să dezvolte produse și servicii de ultimă generație care stabilesc standardul de tehnologie și performanță pentru industrie.

GOODYEAR CÂȘTIGĂ PREMIUL “PRODUCĂTORUL ANULUI PENTRU ANVELOPELE DE VARĂ” ACORDAT DE AUTO BILD

Prestigioasa publicație auto germană, Auto Bild, a acordat Goodyear premiul „Top Manufacturer: Summer 2023” pentru al doilea an consecutiv în cadrul testului de anvelope. Performanța constantă a anvelopelor premium de vară Goodyear a fost apreciată de Auto Bild în cadrul testelor complexe ale celor mai populare mărci de pe piață.
Auto Bild oferă această distincție producătorului cu cele mai bune rezultate pentru întreg testul de anvelope de vară, Goodyear.
Mai mult, juriul a remarcat: „Producătorul premium Goodyear a ajuns în fruntea clasamentului de trei ori cu rezultate exemplare. Modelele actuale de anvelope Eagle F1 Asymmetric 6 și SUV Efficient Grip 2 oferă performanțe dinamice, convingătoare și durabile.”

Mai multe poți afla accesând link-ul: https://goodyear.showpad.com/share/goQhwNQob1waf0JPspaGA/0

Leave A Comment