Mecanic auto, mecanică fină – cod 723103

Auto Ovarom, companie activă pe piața auto de peste 29 de ani, caută un mecanic auto pentru atelierul de reparații pompe de injecție și injectoare care este partea fină a mecanicii .

Misiunea noastră este să readucem încrederea clienților în furnizorii de produse și servicii din piața auto, încredere pusă la grea încercare de mulți jucători de pe această piață provocatoare. La Auto Ovarom ne derulăm operațiunile cu competență, corectitudine și transparență față de clienți și ne dorim ca tot mai mulți furnizori să se alinieze la aceste principii și valori.

Activăm în domeniul comerțului cu piese auto și al reparațiilor autoturismelor multimarcă, fiind una dintre cele mai experimentate companii din domeniu. Vechimea medie a angajaților este de peste 10 ani. Ne mândrim cu faptul că angajații noștri preferă să rămână și să-și dezvolte cariera în familia Auto Ovarom, pe o piață extrem de competitivă.

Auto Ovarom are o rețea de trei magazine fizice, în Timișoara și Arad, și un magazin online, iar pe partea de reparații, un service în Timișoara și un service mobil pentru roți de camioane.

Suntem printre puținele service-uri auto care au capacitatea de a testa/repara pompe de injecție și injectoare diesel atât de generație nouă, cât și de generație mai veche.

Principalele responsabilități ale acestui rol:

  • preluarea pompelor de injecție și a injectoarelor
  • igienizarea și pregătirea pompelor de injecție și a injectoarelor pentru testare
  • testarea și identificarea problemelor în urma rapoartelor testării
  • întocmirea necesarului de piese pentru reparația pompelor de injecție și a injectoarelor
  • repararea pompelor de injecție și a injectoarelor
  • retestarea în urma reparației pentru verificarea finală
  • pregătirea pompelor de injecție și a injectoarelor pentru livrarea către client

Cerințe:

  • persoană dinamică, serioasă și responsabilă
  • atitudine pozitivă, spirit de echipă
  • cunoștințe tehnice în domeniul auto

Dacă consideri că ești omul potrivit și crezi că poți să îți îndeplinești responsabilitățile, atunci abia așteptăm să te cunoaștem.

Dacă ți-a plăcut acest anunț, însă nu ești omul potrivit pentru el, ai șansa să câștigi 1000 de lei premiu dacă ne recomanzi persoana potrivită. Tot ce ai de făcut este să trimiți acest anunț către persoana care crezi că se potrivește rolului, iar dacă aceasta trece de interviuri și de perioada de probă, atunci tu vei primi 1000 de lei.

Poți trimite cv-ul la adresa office@autoovarom.ro

În maximum 48 de ore vei primi răspuns dacă te califici pentru un prim interviu scurt în care să ne cunoaștem.