September 30, 2019

Noua anvelopa pentru iarna de la Bridgestone: Blizzak LM005

Iarna asta, cu noile anvelope Blizzak LM005 de la Bridgestone, poti sa uiti de grijile condusului pe vreme nefavorabila. Fie zapada, gheata sau apa, anvelopele Blizzak LM005 iti ofera aderenta maxima asigurand o deplasare sigura si rapida pana la destinatia ta.

Anvelopele Blizzak LM005 oferă:

  • SIGURANȚĂ – Siguranţa şi controlul sunt cele mai importante nevoi emoţionale, oferind convingerea că anvelopele nu vor
    dezamăgi nici măcar în condiţii dificile de iarnă.
  • PERFORMANŢE FIABILE PE ZĂPADĂ ŞI GHEAŢĂ – Zăpada şi gheaţa sunt condiţii de iarnă emblematice care ameninţă mobilitatea şi constituie motivele principale de a cumpăra anvelope de iarnă.
  • CONTROL ÎN TOATE CONDIŢIILE DE IARNĂ – O anvelopă de iarnă bună trebuie să poată face faţă situaţiilor
    impredictibile de pe timp de iarnă, de la condiţiile reci şi umede la cele cu gheaţă şi zăpadă.
  • PERFORMANŢĂ PE SUPRAFAŢĂ UDĂ – Vremea umedă este recunoscută drept cea mai frecventă condiţie rutieră. 70% din respondenţi (din toate ţările) declară că pe timp de iarnă şofează mai mult pe ploaie, decât în condiţii de zăpadă.

Descarca brosura pentru mai multe detalii.

Rezultatele testarilor independente efectuate de TÜV confirma ca Anvelopele Blizzak LM005 au cele mai bune performante pe timp de iarna, obtinand  la toate dimensiunile eticheta “A” pentru aderenta pe suprafete ude si etichetele “B” si “C” pentru consumul de carburant.

Afla detaliile care stau la baza anvelopelor Blizzak LM005:

Leave A Comment