October 2, 2023

Promoție la anvelope de iarnă, vară și all season lichidare de stoc

Pentru a face achiziția de anvelope mai accesibilă pentru tine, Auto Ovarom oferă anvelope de vară, iarnă și all-season cu DOT-uri din anii 2016 până în 2019, la prețuri reduse. Este momentul să profiți de aceste oferte pentru a-ți înnoi setul de anvelope și a-ți asigura o deplasare sigură în orice condiții meteo.

DOT 2016 – Anvelopele cu DOT din 2016 sunt disponibile cu o reducere semnificativă de 50%. Aceasta este o ocazie excelentă pentru a obține anvelope de calitate la un preț foarte competitiv.

DOT 2017 – Dacă preferi anvelopele mai recente, cele cu DOT din 2017 sunt la reducere cu 35%.

DOT 2018 – Anvelopele cu DOT din 2018 sunt la reducere cu 25%. Alege calitatea și fiabilitatea la un preț mai mic.

DOT 2019 – Pentru cei care caută ultimele inovații, anvelopele cu DOT din 2019 sunt disponibile cu o reducere de 20%. Asigură-ți o experiență de condus superioară.

Restul anvelopelor au o reducerede 10%.

Branduri de top la dispoziția ta

La Auto Ovarom, nu facem compromisuri când vine vorba de calitatea anvelopelor. Avem în stoc branduri de renume mondial, precum Pirelli, Michelin, Dunlop, Bridgestone și Nokian, în limita stocului disponibil. 

Nu lăsa oportunitatea de a-ți înnoi anvelopele să treacă pe lângă tine. Vino la Auto Ovarom și beneficiază de aceste oferte speciale. Echipa noastră de experți în anvelope este aici pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere pentru mașina ta și pentru siguranța ta pe șosea.

Leave A Comment